Konsultasjon

Ny pasient hos oss og lurer på hvor man skal begynne? Bestill time på denne siden eller via telefon eller e-post. På din første time hos oss går vi gjennom tidligere historikk, utarbeider en behandlingsplan samt gir deg et kostnadsoverslag om det er behov for videre behandling. Vi er særs opptatt av god dialog med våre pasienter. For videre behandling fremover i tid og etter nærmere avtale kan vi så sette opp fast innkalling til rutinesjekk, normalt en til to ganger i året. Vi sender deg en vennlig sms i forkant av hver timeavtale, slik at du ikke glemmer oss. Det er lav terskel for å ta kontakt om noe skulle være uklart.

Velkommen til et trygt og hyggelig tannlegebesøk!

Helfo

Vi tilbyr fleksible betalingsløsninger, og har direkteoppgjør med Helfo. Lurer du på hvilke rettigheter du har som pasient, og hvilke refusjonsregler vi som tannleger følger? Les mer: www.helfo.no

 

Har du tannlegeskrekk? 

Da er du ikke alene. Mange misliker å gå til tannlegen, og derfor ønsker vi å ufarliggjøre tannlegeopplevelsen. Vi har utformet våre lokaler på en måte som skal fremstå beroligende og som nok på mange måter man ikke forbinder med en tradisjonell tannlegeklinikk. Vi er ekstra opptatt av at du skal føle deg trygg og godt tatt vare på hver gang du er hos oss.