Møt de ansatte

Hos Vennesla Tannhelsesenter jobber det i dag fire tannleger, en tannpleier og fire tannhelsesekretærer. Tannlegene har solid erfaring både fra offentlig og privat praksis. Hos oss kan du få utført det meste innen tannbehandling og ved behov samarbeider vi med dyktige spesialister innenfor ulike fagfelt.

Vi har også autoriserte tannhelsesekretærer som gjør en fantastisk jobb med å ta vare på pasientene og ellers holde klinikken i gang.


 • Camilla T.J. Thorvaldsen

  Tannlege og eier

  Camilla var ferdig utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 2012 og begynte å jobbe hos Tannlege Oddbjørn Aas-Lyngby etter endt studie.
  Hun har spesialkompetanse i implantatprotetikk med Helfo-refusjon (godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling på trygdens regning).
  E-post: camillat@venneslatann.no


 • Camilla Helms Svandal

  Tannlege og eier

  Camilla var ferdig utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 2013 og begynte å jobbe i Oddbjørn Tannlege Aas-Lyngby etter endt studie. Hun kommer opprinnelig fra Mandal, men har nå bosatt seg i Vennesla med familie.
  E-post: camillah@venneslatann.no


 • Christina H. Erdvik

  Tannlege

  Christina var ferdig utdannet tannlege i 2012 fra Universitetet i Bergen. Hun har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Mandal i flere år og begynte hos oss i 2018. Christina er født og oppvokst i Vigmostad, og bor nå i Kristiansand.
  E-post: christina@venneslatann.no


 • Stine Kvasnes Brekka

  Tannpleier

  En tannpleier jobber med helsefremmende og forebyggende arbeid. Hun foretar undersøkelser med røntgen, diagnostiserer sykdomstilstander i tenner og munnhule og samarbeider tett med og henviser til tannlege eller spesialist ved behov. Hun går i dialog med pasienter hvordan de kan ivareta egen tannhelse og forebygge fremtidig sykdom i munnen. Hun fjerner misfarging, renser tannstein og behandler gingivitt. Hun har refusjonsrett gjennom Helfo ved behandling av periodontitt.


 • Anette Voreland

  Tannhelsesekretær

  E-post: post@venneslatann.no


 • Anne Reidun Skov-Skov

  Tannhelsesekretær

  E-post: post@venneslatann.no


 • Josephine Bjerland Repstad

  Tannhelsesekretær

  post@venneslatann.no