Møt de ansatte

Hos Vennesla Tannhelsesenter jobber det i dag tre tannleger og fire tannhelsesekretærer. Tannlegene har solid erfaring både fra offentlig og privat praksis. Hos oss kan du få utført det meste innen tannbehandling og ved behov samarbeider vi med dyktige spesialister innenfor ulike fagfelt.

Vi har også autoriserte tannhelsesekretærer som gjør en fantastisk jobb med å ta vare på pasientene og ellers holde klinikken i gang.


 • Camilla T.J. Thorvaldsen

  Tannlege og eier

  Camilla tok utdannelsen sin ved Universitetet i Oslo og var ferdig utdannet i 2012. Etter endt studie begynte hun å jobbe hos Tannlege Oddbjørn Aas-Lyngby og har vært her siden. Hun er oppvokst og bor i Kristiansand.
  E-post: camillat@venneslatann.no


 • Camilla Helms Svandal

  Tannlege og eier

  Camilla var ferdig utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 2013 og begynte å jobbe i Oddbjørn Tannlege Aas-Lyngby etter endt studie. Hun kommer opprinnelig fra Mandal, men har nå bosatt seg i Vennesla med familie.
  E-post: camillah@venneslatann.no


 • Christina H. Erdvik

  Tannlege

  Christina var ferdig utdannet tannlege i 2012 fra Universitetet i Bergen. Hun har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Mandal i flere år og begynte hos oss i 2018. Christina er født og oppvokst i Vigmostad, og bor nå i Kristiansand.
  E-post: christina@venneslatann.no


 • Anette Voreland

  Tannhelsesekretær

  E-post: post@venneslatann.no


 • Anne Reidun Skov-Skov

  Tannhelsesekretær

  E-post: post@venneslatann.no


 • Arnhild Ruenes

  Tannhelsesekretær

  E-post: post@venneslatann.no